HTML

Jobbikot a parlamentbe!

Friss topikok

Linkblog

ELRONTOTTUK???!!!

2010.04.20. 11:43 laliapu

Miért is ezt a címet adtam a blogbejegyzésemnek??

Talán mert kissé csalódott vagyok, voltam, mert hiába volt a több hónapos munka, segítség a sok-sok tag illetve szimpatizáns segítségével, nem azt az eredményt értünk el amiben sokan bíztunk! Talán a párt vezetés is ludas volt ebben, sajnos a lakájmédia is teljesen ellenünk volt, de most már így utólag sopánkodni kár! Így igen nehéz volt az a legtöbb emberhez eljuttatni a programot! Talán először is itt volt az elrontás???!!!

Másodszor pedig az, hogy az emberek nagy hányada, elhitte a lakájmédia álltal sugallt hazugságokat, amit a pártról állítottak, valamint azt, hogy csak egy csak egy legény van e vidéken, aki ezt az Országot megmentheti!!! Csak sokan azt felejtették el, hogy ez az ember a pártársaival együtt ott üllt a Parlamentbe, és ahelyet, hogy igazi ellenzékként lettek volna durcás ovodás létére állandóan kivonultak ha arról volt szó ami a nép érdeke, de ha a saját érdekei kerültek előtérbe akkor azonnal kétharmaddal elfogdták!!!

Úgyhogy még a második forduló elött kérek minden igaz Magyart, hogy ahol csak lehet akadályozzuk meg, hogy meg legyen a kétharmados többségük!

Legyen az bármelyik ellenzékbe lévő párt tagjai, mert közösen meg lehet állítani a majdani ámokfutást!!!

Adjon az Isten Szebb JŐVŐT!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lala66.blog.hu/api/trackback/id/tr11936748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása